• 23.10.24, 12:55

Transpordikulud kasvavad: Saksamaa sulgeb järjest veokitele suuri maanteesildu

Üha suurenev halvas seisukorras sildade arv on muutunud Saksamaal tõsiseks probleemiks ning järjest suletakse veokiliiklusele suuri maanteesildu: ainuüksi Nordrhein-Westfalenis on halvas seisukorras 1000 maanteesilda ning aina pikemad ümbersõidud on teinud logistikasektori tõsiselt murelikuks.
1950 aastal ehitatud Josef-Kardinal-Fringsi sillal Neussi ja Düsseldorf-Südi vahel kehtib alates 11. oktoobrist 7,5-tonniste ja raskemate sõidukite sõidukeeld.
  • 1950 aastal ehitatud Josef-Kardinal-Fringsi sillal Neussi ja Düsseldorf-Südi vahel kehtib alates 11. oktoobrist 7,5-tonniste ja raskemate sõidukite sõidukeeld. Foto: structurae.net
Nordrhein-Westfaleni transpordiministeerium on käivitanud renoveerimiskampaania, sulgedes mitu olulist silda veokitele ja kehtestades neil kaalupiirangud. Halvas seisukorras sildade nimekiri Nordrhein-Westfalenis on pikk, mistõttu kardab sealnet transpordi- ja logistikasektor, et üha suurenevad veokikeelud põhjustavad suuremaid transpordikulusid ja pikemaid sõiduaegu.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele