• 07.10.24, 10:15

Eesti logistikaidu Waybiller kaasas pool miljonit eurot

Eesti logistikatarkvara ettevõte Waybiller on värskes rahastamisvoorus kogunud täiendavalt 500 000 eurot, viies oma kogu rahastuse 2,5 miljoni euroni. Rahastamisvooru juhtisid Soome investor Gorilla Capital ja Eesti ettevõte Ambient Sound Investments. Waybiller kasutab investeeringut toote arendamiseks, meeskonna laiendamiseks ning ettevõtte sisenemiseks uutele turgudele.
Tänavu suvel võttis Waybilleri digitaalse logistikalahenduse kasutusele ka Sillamäe sadamas turba pakendamise ja ekspordiga tegelev OÜ HansaPeat.
  • Tänavu suvel võttis Waybilleri digitaalse logistikalahenduse kasutusele ka Sillamäe sadamas turba pakendamise ja ekspordiga tegelev OÜ HansaPeat. Foto: Waybiller
Õnnestunud raha kaasamine näitab investorite jätkuvat usku Waybilleri tulevikupotentsiaali. Lähiaastatel jõustuva Euroopa Liidu transpordisektori eFTI regulatsiooni valguses suureneb vajadus logistika ja kaubaveo digitaliseerimise järgi kõikides Euroopa Liidu riikides drastiliselt. Regulatsiooni kohaselt soovitakse võtta kasutusele elektroonilised lahendused, et muuta Euroopa Liidu sisesed veod paberivabaks ja reaalajas jälgitavaks.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele