Autor: Logistikauudised.ee • 17. juuli 2024

7 viisi tagamaks ettevõtte finantstervise paranemist ja stabiilsust

Kas finantsmaailm tundub sulle keeruline ja segane? Augustis on algamas põhjalik 5-päevane finantsteadmiste koolitus juhtidele, et saaksid finantsjuhtimise valdkonnas proffidega võrdväärselt kaasa rääkida ja osata enda äritulemusi parandada. Finantsteadmiste täiendamine aitab ületada järgmisi probleemkohti:
Majandusteaduste PhD, vandeaudiitor ja koolitaja Margus Tinits

1. Finantsalase ebakindluse kõrvaldamine

Juhtidel võib sageli tekkida ebakindlus finantsaruannete ja -terminoloogia osas. Finantsteadmiste kool juhtidele lahendab selle valupunkti, pakkudes põhjalikku ülevaadet finantsaruannete koostamisest ja lugemisest. Koolitus aitab sul mõista keerulisi finantsmõisteid ja näitajaid, muutes need igapäevases juhtimises kergesti rakendatavaks.

2. Parema finantsjuhtimise oskuste omandamine

Paljud juhid tunnevad, et nende finantsjuhtimise oskused vajavad täiendamist. Meie koolitus annab sulle praktilised tööriistad ja teadmised, et juhtida ettevõtte finantse tõhusamalt. Õpid koostama finantsplaane, analüüsima eelarveid ja jälgima rahavoogusid, mis võimaldab sul optimeerida ettevõtte ressursse ja parandada finantstulemusi.

3. Strateegiliste otsuste kvaliteedi parandamine

Ilma piisavate finantsteadmisteta võivad juhid teha strateegilisi otsuseid, mis ei toeta ettevõtte pikaajalist edu. Finantsteadmiste koolitus annab sulle võime teha teadlikke ja andmepõhiseid otsuseid. Õpid hindama investeerimisvõimalusi ja riske, et teha valikuid, mis maksimeerivad kasumlikkust ja vähendavad finantsilisi riske.

4. Stressi ja ebakindluse vähendamine

Finantsküsimused võivad olla stressirohked ja tekitada juhtides ebakindlust. Meie koolitus aitab vähendada seda stressi, pakkudes selgeid ja praktilisi lahendusi finantsprobleemidele. Sa saad enesekindluse, et käsitleda finantsküsimusi kindlakäeliselt ja professionaalselt, mis vähendab tööstressi ja suurendab töörahulolu.

5. Tugevdab meeskonna ja ettevõtte tulemuslikkust

Kui juhid omandavad tugevad finantsalased teadmised, paraneb kogu meeskonna ja ettevõtte tulemuslikkus. Koolitus aitab sul kommunikeerida finantsteemasid selgelt ja arusaadavalt oma meeskonnale, mis loob ühtse arusaama ettevõtte finantsseisust ja eesmärkidest. See tugevdab meeskonnatööd ja suurendab kogu organisatsiooni efektiivsust.

6. Suurendab ettevõtte konkurentsivõimet

Ettevõtted, mida juhitakse tugevate finantsoskustega juhtide poolt, on konkurentsivõimelisemad. Meie koolitus annab sulle teadmised ja oskused, mis aitavad su ettevõttel püsida turul edukana. Õpid ära tundma finantsvõimalusi ja -ohte, mis võimaldab su ettevõttel reageerida kiiresti ja tõhusalt muutuvale ärikeskkonnale.

7. Finantsaruannete ja eelarvete tõhus koostamine

Paljude juhtide jaoks on finantsaruannete ja eelarvete koostamine keeruline ja aeganõudev ülesanne. Koolitus õpetab sind neid dokumente tõhusalt koostama ja analüüsima, mis lihtsustab sinu tööprotsesse ja vabastab aega strateegilisteks ülesanneteks. Sa saad kindluse, et sinu finantsaruanded on täpsed ja usaldusväärsed, mis toetab paremat otsustamist ja planeerimist.

5-päevasel Finantsteadmiste koolitusel saad kasu mitmekülgsest ja põhjalikust õppekavast, mis hõlmab järgmisi teemasid:

- Finantsarvestuse põhitõed: Saad põhjaliku ülevaate raamatupidamist mõjutavast seadusandlusest, ettevõtlusvormidest, bilansi loogikast ja koostamisest, kasumiaruannetest, maksude loogikast, omakapitalist ning majandusaasta aruande koostamisest.

- Finantsaruannete analüüs: Saad teadmisi finantsanalüüsi tööriistadest ja meetoditest, mis aitavad teha teadlikke juhtimisotsuseid.

- Kuluarvestus ja tulude-kulude eelarvestamine: Õpid koostama realistlikke ja strateegilisi eelarveid, mis toetavad ettevõtte eesmärke.

- Rahastamine, investeeringud ja ettevõtte väärtus: Kaalutletud investeerimisotsuste tegemine, mis vähendab riske ja soodustab ettevõtte kasvu.

Lõppkokkuvõttes aitab 5-päevane Finantsteadmiste kool juhtidele parandada kogu ettevõtte finantstervist andes igapäevaseid praktilisi ülesandeid ja interaktiivseid õppesessioone, mis muudavad õpitava koheselt rakendatavaks. Näe reaalset kasu oma juhtimisoskuste arengus!

Koolitus "Finantsteadmiste kool juhtidele"

Toimumisaeg: 28.-29.08., 05.09., 26.09., 17.10. – Jäänud 2 viimast kohta!

Koolitaja: Margus Tinits, kes on tegelenud äri- ja finantskoolitustega alates 1992. aastast. Aegade jooksul on tema abiga omandanud oma äri- ja finantsteadmiste põhiteadmised rohkem kui tuhande Eesti ettevõtte ja asutuse juhid ja võtmeisikud.

Koolituse eesmärk: Anda ärijuhtidele piisavad teadmised, et finantsjuhtimise valdkonnas võrdväärselt kaasa rääkida ja osata seeläbi enda äritulemust parandada.

Tutvu täpse päevakavaga ja registreeri SIIN >

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077