• 07.10.24, 14:45

ESITA KANDIDAAT | „Aasta logistikategu 2024“ konkurss on avatud!

5. detsembril toimub traditsiooniline Logistika Aastakonverents, kus nagu alati, kuulutame välja ka aasta logistikateo. Kandideeri ise või anna vihje, kes seda preemiat tänavu kõige enam vääriks!
Mullused finalistid: Ringo Eco juht Janek Balõnski, Smartpost Itella Baltikumi turundusjuht Annika Parm, Waybilleri partner ja tiimiijuht Külli Kerem ning Magnetic Group´i tarneahelajuht Kaire Kalve mullusel Logistika Aastakonverentsil auhindu vastu võtmas.
  • Mullused finalistid: Ringo Eco juht Janek Balõnski, Smartpost Itella Baltikumi turundusjuht Annika Parm, Waybilleri partner ja tiimiijuht Külli Kerem ning Magnetic Group´i tarneahelajuht Kaire Kalve mullusel Logistika Aastakonverentsil auhindu vastu võtmas. Foto: Raul Mee
Juba 23ndat korda toimuva konkursi eesmärk on tunnustada logistika valdkonnas saavutatud edu ja väärtuslikke ideid. Osalema kutsume kõiki Eesti ettevõtteid ja organisatsioone, kes tunnevad, et on sel aastal logistika või transpordi vallas midagi erilist korda saatnud. Samuti ootame vihjed väärikate kandidaatide kohta, kes oma tagasihoidlikkusest ei tihka ise kandideerida.
Saatke potentsiaalse aasta logistikateo lühitutvustus: milline oli 2024 aastal ellu kutsutud ja rakendatud logistiline parendus mis kasvatas ettevõtte või tarneahela efektiivsust, keskkonnajalajälge, käivet, kasumit, tarnekindlust, varude ringlemiskiirust, klientide rahulolu, optimeeristegevust või aitas lihtsalt säästa kulusid.
Kokku maksimaalselt 100sõnaline kirjeldus saatke hiljemalt 20. oktoobriks e-posti aadressile [email protected].

Seotud lood

Uudised
  • 28.11.23, 13:43
Aasta logistikategu 2023 on Waybilleri digitaalne tarneahel viljakasvatajatele!
28. novembril toimunud Logistika Aastakonverentsil kuulutati välja Aasta Logistikategu 2023, milleks osutus Waybilleri digitaalne tarneahel teraviljakasvatajatele. Aasta Innovatsiooni preemia sai Magnetic MRO tehisintellektil baseeruv ostujuhtimine ning Aasta Suunanäitaja preemia Tango e-poodide pakendite ringlussüsteem.
Uudised
  • 25.11.21, 14:04
Aasta logistikategu on üle-Eestiline Selveri kojukandeteenus
Tänasel Logistika Aastakonverentsil kuulutati juba 20. korda välja Aasta Logistikategu 2021, milleks sai Selveri üle-Eestiline kojukandeteenus. e-Selver sai konkurentsitult enim hääli ka logistikauudiste lugejatelt.
Uudised
  • 26.11.20, 16:53
Aasta logistikateo konkursi võitis Sixfold OÜ
26. novembril toimunud 22. Logistika Aastakonverentsil kuulutati välja Äripäeva logistikauudiste teemaveebi ja tarnealeühingu PROLOG koostöös valitud Aasta Logistikategu 2020 võitja, milleks sai Sixfold OÜ loodud reaalajas kaart Euroopa piiridel toimuvast. Sixfold sai enim hääli ka logistikauudised.ee lugejate hääletusel.
Uudised
  • 29.11.18, 10:08
Aasta Logistikategu on Omniva uus logistikakeskus
Tänavusel Logistika aastakonverentsil kuulutati välja ka Aasta logistikategu 2018, mille pälvis AS Eesti Post Omniva uue logistikakeskuse eest.
  • ST
Sisuturundus
  • 01.10.24, 11:27
Autoliising on minevik: kuidas saada ettevõtte autokulud kontrolli alla
Ettevõtte äritegevuseks vajalikud sõidukid soetatakse enamasti liisinguga, mida finantseerib üldjuhul pank. Sellega kaasnevad sõidukite korralised hooldused, rehvivahetused ja kindlustusjuhtumite puhul ka hulganisti asjaajamist. Selline sõidukipargi haldamise viis on ettevõtte jaoks märkimisväärse ajakuluga, eriti kui sõidukeid on rohkem.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele