• 27.09.24, 07:30

Logistikauudised.ee tuli välja oluliselt uuendatud veebiga

Logistikauudised.ee veeb ilmus 26. septembril lugejate ette oluliselt uuendatud kujul, pakkudes oma lugejatele mitmeid uusi ja praktilisi funktsioone.
Logistikauudised.ee tuli välja oluliselt uuendatud veebiga
  • Logistikauudised.ee tuli välja oluliselt uuendatud veebiga Foto: Egle Palm
Värskendatud kujundus on selgem ja kasutajasõbralikum ning lisandunud on mitmeid praktilisi funktsioone, pakkumaks lugejatele valdkonnas toimuvast veelgi mugavamalt kiiret ülevaadet.
Avalehelt leiab Eesti ettevõtete tervise "termomeetri", kust saab valida lisaks kõikidele ettevõtetele valida ka eraldi veonduse ja laonduse sektori ning see annab hea ülevaate sektori põhinäitajatest, nagu krediidireitingud, maksuvõlad ning uued, kustutatud ja pankrotis ettevõtted. Graafikult näeb hõlpsalt viimaste kuude ja aastate trendimuutusi, viimase nädala seisu kuvatakse termomeetri vasakul küljel.
Samuti on eraldi Eesti majanduse “tervise diagnoos“, kust saab vaadata erinevaid värskeid andmeid Eesti majandusseisu kohta alates Eesti SKTst ja keskmisest kuupalgast kuni riigieelarvesse laekunud maksude ja töötute arvuni välja.
Samuti saab lisada võlgnevused Infopanga võlaregistrisse, et motiveerida võlglasi tasuma üle tähtaja läinud arveid. 40% võlgnikest tasub arve 7 päeva jooksul, vältides võla avalikustamist Infopangas ja Äripäevas ettevõtte infokaardil. Teemaveebi tellija saab seda sisselogituna Äripäevas teha tasuta.
Eelnimetatud funktsiooni kättesaadavus tõstab logistikauudiste tellijad samale pulgale Äripäeva PRO paketi tellijatega, sest vaid neile on samad võimalused kättesaadavad.
Uus Järjehoidja funktsioon teeb eriti mugavaks podcastide kuulamise – salvestatud saated ootavad sind, kuni on mugav hetk neid kuulata, olgu see siis töölt koju sõites või õhtusel jooksuringil. Selleks tuleb kasutada saate juures järjehoidja ikooni. Kõik saated ilmuvad seejärel “Minu Logistikauudised järjehoidja vaatesse.
Lihtsamaks sisselogimiseks saab iseteeninduses siduda oma kasutajakonto sotsiaalmeedia kontodega. Nii saab sisse logida läbi oma sotsiaalmeedia konto ning on üks parool vähem, mida meeles pidada.
Uus funktsioon “Minu Logistikauudised” võimaldab lisaks podcastidele lisada jälgimise alla ka endale olulised ja huvipakkuvad isikud, ettevõtted ning teemad:
  • Leia artikli jalusest endale huvitavad märksõnad – näiteks mõni oluline isik, konkurendi ettevõte või sinu enda tegevusala ning lisa see jälgimisse.
  • Kui valitud teemal ilmub uus artikkel ilmub see sinu personaalsesse uudisvoogu ning lähitulevikus hakkad saama selle kohta teavitusi.
  • Nii saad koostada omale personaalse uudisvoo ning püsida kiiresti ja mugavalt kursis just nende teemadega, mida sina kõige olulisemaks pead.
Esmakordselt on võimalik logistikauudiseid mitte üksnes lugeda, vaid ka kuulata. Roolis olles igati asjalik abimees, et lasta pikemaid artikleid juturobotil ette lugeda. Selleks tuleb vajutada vajutada vaid loo sissejuhatuse all asuvale kolmnurksele nupule “Kuula”.
Huvitavaid uuendusi logistikauudiste tellijatele on mitmeid teisigi. Uuri neid lähemalt ning kui leiad, et midagi saaks veel paremaks ja mugavamaks muuta, anna julgelt teada meiliaadressile: [email protected]

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 26.09.24, 10:36
Digitaalne revolutsioon laonduses: Directo teenus WMS Direct aitas Farron Tehnika laoprotsessid uuele tasemele
Tänapäeva kiirelt arenevas ärimaailmas mängib tehnoloogia tööprotsesside efektiivsuse tõstmises olulist rolli. Üks selline uuenduslik lahendus, millest lõikavad suurt kasu mitmed ettevõtted, on Directo uus laohaldussüsteemi liides WMS Direct, mis on loodud spetsiaalselt Directo kasutajatele, kes tegelevad laomajanduse, kaupade liigutamise ja tootmisega.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele