• 23.08.24, 11:15

Oskuslik varude juhtimine on saanud elu ja surma küsimuseks

Segastel aegadel globaalses logistikas on iga ettevõtte jaoks üha olulisemaks saanud oskuslik varude juhtimine. Sellele ja mitmele teisele olulisele teemale keskendubki tänavune Ostujuhtimise aastakonverents, mis toimub 2. oktoobril Tallink Spa & Conference hotelli konverentsikeskuses.
Ostujuhtimise aastakonverents on muutunud aasta aastalt aina populaarsemaks. Foto eelmise aasta konverentsilt.
  • Ostujuhtimise aastakonverents on muutunud aasta aastalt aina populaarsemaks. Foto eelmise aasta konverentsilt. Foto: Marko Mumm
2. oktoobril kogunevad juba 20. korda erinevate valdkondade ostu- ja hankejuhid Ostujuhtimise aastakonverentsile, mille peamine fookus on tänavu varude juhtimisel. Kuidas juhtida varusid nii, et raha lattu seisma ei jääks ja kuidas ennetada nn surnud varude tekkimist ja kui nad on tekkinud, siis kuidas neist vabaneda?
Mõistagi ei ole see ainus teema, mis tänavusel konverentsil luubi alla võetakse. Üha olulisemaks saab kogu tarneahelas ka ESG teema, kus ostu- ja hankejuhtide roll on aina kasvav. Kuidas saab ostujuht tarnijate ESG-teadlikkust tõsta?
Tutvu programmiga ja pane end kirja SIIN!
Varasematel registreerijatel ja meeskonnaga osaledes on hind soodsam, nagu alati.
„Teemasid on tänavusel juubelikonverentsil palju: näiteks võtame pulkadeks lahti kaks koostöömudelit tarnijaga ning toome välja mõlema plussid ja miinused, kuulame kogemuslugu, kuidas tehisintellekt on aidanud ostutööd tõhustada, planeerime ambitsioonika ostja karjääri ja arutleme, kuidas leida ja ära tunda võimalusi ning teha otsuseid enda arenguks ning veel palju muid vajalikke teemasid ning põnevaid esinejaid,“ lausus konverentsi programmijuht Anu Soomets.
Konverentsi modereerib Ruukki Products tehasejuht Kati Rahnel, konverentsi korraldavad Äripäeva teemaveebid Tööstusuudised.ee ja Logistikauudised.ee.

Seotud lood

Uudised
  • 06.11.23, 12:45
Galerii: Ostujuhtimise aastakonverents 2023
Läinud nädalal toimus järjekordne Ostujuhtimise aastakonverents, mis kandios alapealkirja "Koosolek." Ajaloo suurima külastajate arvuga konverentsi fookuses oli laovarude juhtimine ja tarnijasuhete arendamine erinevate ettevõtete kogemuste põhjal.
Uudised
  • 04.11.22, 12:02
Galerii: Ostujuhtimise Aastakonverents
3. novembril toimus järjekordne Ostujuhtimise Aastakonverents alapealkirjaga "Koostöö ja kokkulepped", kus võeti luubi alla ettevõtete ootused ostu- ja hankejuhtidele ning tegevjuhtidele.
Uudised
  • 26.09.18, 14:23
Ostu- ja hankeandmed võivad pahalasi meelitada
“Ostu- ja hankeandmed on küberrünnaku puhul sama suures ohus kui kõik teised ettevõtte andmed. Kui need andmed on ka konkurentsieeliseks, siis võivad need olla eriliseks tähelepanu objektiks,” nentis inforturbeanalüütik Ats Onemar.
Uudised
  • 03.11.23, 07:30
Autotööstuse partneri logistika- ja ostujuht: pidime kriisi ajal looma paralleelse tarneahela
Suurtele autotööstustele allhankeid tegeva Mistra-Autexi logistika- ja ostuosakonna juhataja Mihkel Ratt tunnistas ostujuhtimise aastakonverentsil, et kui pärast sõda toorainete hinnad Euroopas hüppeliselt tõusid, võeti kurss Aasia turule. Nüüd on hinnad taas Euroopas normaliseerunud, kuid Aasia turule raja sisse tallamist jätkatakse: „see annab meile tulevikus võimaluse vastavalt globaalsele olukorrale oma tarneahel nipsust ümber lülitada.“

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele