• 02.08.24, 12:41

Kui kaugele on jõutud? Vaata droonivideot valmivast Rail Baltica trassist

Rail Baltic Estonia avaldas sotsiaalmeedias droonivideo ehitusjärgus olevast Rail Baltica trassist Rapla-Tallinna lõigul, suunaga lõunast põhja.
Kui kaugele on jõutud? Vaata droonivideot valmivast Rail Baltica trassist
  • Kui kaugele on jõutud? Vaata droonivideot valmivast Rail Baltica trassist Foto: Kees Vanamölder
Videol on nädha Rail Baltica raudteeristumised lõigul Rapla-Tallinn. Droonivideo on filmitud piki tulevast raudteetrassi, mis liigub lõunast põhja poole. Video autor on Kees Vanamölder.

Seotud lood

Uudised
  • 31.07.24, 15:56
Ülemiste reisiterminali põhjapoolsete välialade ehitusleping sai allkirjad
Rail Baltic Estonia sõlmis ühispakkujatega AS TREF Nord ja ATEMO OÜ lepingu Rail Baltica Ülemiste rahvusvahelise reisiterminali Linda põhjapoolsete välialade ehitamiseks.
Uudised
  • 10.07.24, 09:30
Rail Baltic Estonia ja Tariston sõlmisid lepingu 7 km pikkuse põhitrassilõigu ehituseks
Rail Baltic Estonia OÜ ja Tariston AS sõlmisid teisipäeval Raplas lepingu Raplamaal asuva Hagudi-Alu trassilõigu ehitamiseks, ehitustööde käigus rajatakse kokku ligi seitsme kilomeetri pikkune raudteetrassi muldkeha koos kaasnevate rajatiste ja taristuga.
Uudised
  • 18.06.24, 10:53
Kangru liiklussõlme ehitusel on jõutud betoonitöödeni
Käesoleva aasta alguses alustati Tallinna külje all mahuka Kangru liiklussõlme ehitustöödega, kus on tänaseks jõutud esimeste betoonitöödeni, teatab Rail Baltic Estonia.
Arvamused
  • 12.06.24, 14:43
Rail Baltic Estonia: liigume tempos, et 2030 on raudteeühendus valmis
Rail Baltic Estonia vastutab raudteeühenduse ehitamise eest ning täna püsime ehitamise tempos, et 2030. aastaks ühendus valmiks. Nii ehitus kui kõik vajalikud ettevalmistustööd alates hangetest kuni maade omandamiseni käivad, kirjutab Rail Baltic Estonia juht Anvar Salomets vastuses Balti riikide Riigikontrollide ülevaatele.
  • ST
Sisuturundus
  • 26.09.24, 10:36
Digitaalne revolutsioon laonduses: Directo teenus WMS Direct aitas Farron Tehnika laoprotsessid uuele tasemele
Tänapäeva kiirelt arenevas ärimaailmas mängib tehnoloogia tööprotsesside efektiivsuse tõstmises olulist rolli. Üks selline uuenduslik lahendus, millest lõikavad suurt kasu mitmed ettevõtted, on Directo uus laohaldussüsteemi liides WMS Direct, mis on loodud spetsiaalselt Directo kasutajatele, kes tegelevad laomajanduse, kaupade liigutamise ja tootmisega.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele