• 04.12.08, 18:03
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Bombardieri kasum kasvas 169%

Maailma suuruselt kolmanda lennukitootja Bombardieri kolmanda kvartali kasum kasvas 169%, ka ennustatakse, et lennukimüük tuleb sel aastal pisut parem kui eelmisel.
Firma tulud kasvasid 245 miljoni dollarini ehk 3 mld kroonini, vahendas Bloomberg firma teadet. Firma käibekasv 4,2 miljardilt dollarilt 4,6 miljardini (52 mld kroonilt 57 mld) üllatas analüütikuid. Firma saab 55% tuludest lennundusest ja ülejäänu raudteest.
Firma juht Pierre Beaudoin ei oska veel ennustada, kuidas majanduslangus ettevõttele mõjub, kuid siiski usub ta, et raudtee divisjon on vähem mõjutatud.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele