Autorid: Tõnu Tramm, Ken Rohelaan, Jane Suu • 19. juuli 2024

Otsustajate TOP: 60 mõjukamat transpordivaldkonnaga seotud ettevõtjat

Transpordisektori 60 mõjukaima esikohalt leiame tänavu Infortari ühe omaniku, Ain Hanschmidti.
Foto: Liis Treimann
Äripäev koostas viiendat aastat järjest Eesti otsustajate TOP 200, mis mõõdab äriliidrite mõjuvõimu ja reaalset kokkupuudet otsuste langetamisel. Logistikauudised võttis omakorda luubi alla 500 Eesti mõjukamat ja noppis neist välja 60 ettevõtjat, kes ühel või teisel viisil on seotud transpordi või logistikaga.

Otsustajate edetabel on koostatud kõigi Eesti äriliidrite omavahelisi nn board-room-kontakte analüüsides. Kokku on loetud ettevõtete tippjuhtide, nõukogu liikmete ja eraisikust omanike unikaalsete ärikontaktide võrgustik, kaalutud on iga seost, lähtudes isiku positsioonist ja ettevõtte iseloomust.

Edetabel ei pretendeeri absoluutsele tõele, kuid annab parima võimaliku ülevaate isikutest, kes veedavad kõige enam oma ajast erinevatel nõukogu koosolekutel ja kes teevad Eesti äri kõige suuremaid otsuseid.

Kes on transpordisektori 60 mõjukamat ettevõtjat?

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077