Autor: LDL Logistics OÜ • 14. juuli 2024

Vedelad kaubad ja kemikaalid transpordib üle Euroopa pikaaegsete kogemustega LDL Logistics

Ekspordiettevõte LDL Logistics on vedelate kaupade, ohtlike veoste ja kemikaalide transpordiga tegelenud enam kui 10 aastat. Kuigi põhiliselt teenindatakse kliente Kesk-Euroopas, siis Eesti ettevõttena pakutakse samuti suurepärast võimalust professionaalseks kaubaveoks siinsest regioonist teistesse Euroopa Liidu riikidesse.
Foto: KARL HEINRICH ARRAS

„Oleme spetsialiseerunud erinevat tüüpi vedellasti transpordile tsisternide ja paakkonteineritega ning seda üle Euroopa. Rendime oma autosid koos autojuhtidega põhiliselt välja suurtele Saksamaa ja Belgia transpordiettevõtetele,” tutvustab LDL Logistics juhatuse liige Kätlin Taevere.

Ta lisab, et samas on ka Eestis palju ettevõtteid, kes toodavad ja ekspordivad erinevaid vedelikke, näiteks veab LDL Logistics kodumaalt teistesse riikidesse nii kemikaale kui ka vedelaid toidukaupu. „Oleme valmis transportima kõikvõimalikke vedelaid kaupu alates tavalisest piimast kuni kütuseni. Pakume teenust nii tööstustele, tootmistele kui ka keemia- ja toidusektorile.”

LDL Logistics omab hetkel 28 sõidukit, lisaks on ettevõttel tütarfirma Poolas, kellega koos pakutakse teenust 45 veokiga. Autopark koosneb kaasaegsetest sõidukitest, mis vastavad EURO 6 saasteklassile ja mille tsisternide maht ulatub 26 000 liitrist 35 000 liitrini. Kuna Euroopa Liidus kehtib mobiilsuspakett, peavad ettevõtte autod iga kaheksa nädala tagant Eestis käima, mistõttu on mõistlik lisaks Kesk-Euroopa firmadele pakkuda teenust ka koduturu klientidele.

„Meie töö on vedada kaupa kliendist kliendini. Kuna vedelate kaupade vedu eeldab tsisternautode olemasolu, mis omakorda eeldab kõrgelt kvalifitseeritud autojuhte, on kõik meie juhid läbinud ADR ehk ohtlike kaupade vedamise koolituse. Täidame oma klientide nõudmised ja soovid, järgides alati seadusi, määrusi ja standardeid,” rõhutab Taevere. „Näiteks toiduainete transpordil jälgitakse kõrgeimaid hügieenistandardeid ja tagatakse temperatuurikontroll. Kemikaalide veetakse ohutult, maandades riske ja järgides rangeid tööstusharu eeskirju.”

Foto: KARL HEINRICH ARRAS

Kuigi ettevõtte baas asub Eestis, on juhatuse liikme sõnul kodumaalt keerukas töötajaid leida. „Eestis on pikamaa-autojuhte raske palgata, pigem tulevad meile meelsasti tööle lätlased, leedulased ja ukrainlased. See-eest teeme omalt poolt kõik, et pakkuda neile parimaid tingimusi: uusi mugavaid autosid, kaasaegset tehnikat, personaalset paindlikku graafikut ja korrektseid töötingimusi, sealhulgas parkimisvõimalusi tasulistes parklates, kus on suurtele sõidukitele ette nähtud spetsiaalsed kohad ja mugavused.”

LDL Logistics OÜ jaoks on oluline klientide rahulolu ning seetõttu jälgitakse iga saadetist ja hoitakse ühendust kõigiga, kes peavad olema konkreetsesse transpordiprotsessi kaasatud – alates kauba pealevõtmisest kuni kohaletoimetamiseni. Side telefoni või e-posti teel koormate oleku kohta on 100% garanteeritud 24 tundi ööpäevas, 7 päeva nädalas, andes klientidele kindlustunde. Ettevõtte eeliseks on kiire reageerimisaeg ning konkurentsivõimelised hinnad.

LDL Logistics OÜ kvaliteedijuhtimissüsteem ja keskkonnajuhtimissüsteem on auditeeritud ja vastab ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 standardite nõuetele.

Rohkem informatsiooni kodulehelt www.ldl.ee

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077